Usluge
Mashlek

Raznolikost usluga koje pružamo!

Popis svih usluga koje trenutno imamo u ponudi. Pročitajte nešto više i pronađite nešto po vašoj mjeri u našem salonu na poznatoj adresi.

Ugradnja umjetnih
noktiju i manikura

Klasična manikura

Pri klasičnoj manikuri, ovisno o potrebi, ruke možemo natapati u vodi kako bi kutikula nokta omekšala. Kožica oko nokta se potiskuje pogurivačem.

Ruska manikura

Za razliku od klasične manikure pri ruskoj manikuri nema natapanja ruku u vodi. Ona se izvodi na suho posebnim nastavcima na brusilici. Nokat se detaljno obrađuje i skida se višak kožice oko noktiju.

Trajni lak

Traje duže od običnog laka (2 tjedna i dulje), proces nanošenja je brži nego kod geliranja noktiju te zadržava prirodan i lijep izgled noktiju. Ne preporučuje se kod osoba koje imaju tanke i lomljive nokte jer mu se tada trajnost smanjuje. Trajnim lakom ne možemo produžiti prirodne nokte. 

Gel na prirodne nokte, produljivanje noktiju

Gel na prirodne nokte je idealno rješenje za tanke i lomljive nokte jer podeblja ploču nokta, štiti nokte od pucanja i listanja. Također gelom možemo produžiti Vaše nokte do željene dužine. 

Salon Mashlek Vam nudi duljine: MINI, MIDI, MAXI te EXTREME. 

Kako bi nokti izgledali lijepo i uredno uslugu geliranja bi trebalo ponavljati svaka 3 – 4 tjedna zbog vidljivog izrasta te higijene noktiju. 

Nakon prvog stavljanja gela, dalje dolazite na nadopune. Nakon 3 nadopune skidamo sav gel i vršimo ponovno stavljanje gela. Sav gel skidamo zato što se gel s vremenom počne odvajati od nokta, a u sitne prostore između ulazi voda koja pogoduje razvoju bakterija i gljivica. 

Parafinske kupke

Intenzivan tretman namijenjen tretiranju suhe i dehidrirane kože. Parafin je kombinacija toplog ulja na bazi voska sa termoterapijskim svojstvima. Hrani kožu i ublažava bolove. 

Prvo se ruke dobro obrade pilingom, zatim se uranjaju u parafin i zamotaju u parafinske rukavice. Parafin ostaje na rukama 20 – 25 minuta. Zatim se na ruke nanosi hranjiva krema.

Ugradnja trepavica

Ugradnja trepavica je postavljanje umjetnih profesionalnih trepavica, posebnim ljepilom na Vaše trepavice. Dužina i gustoća ekstenzija se određuje prema Vašim prirodnim trepavicama. Ako su Vaše trepavice prirodno duge, a rijetke, ekstenzije se postavljaju za gustoću. Ako su prirodne trepavice srednje gustoće i duljine, onda se ekstenzije postavljaju za jedno i drugo. 

Stavljanje cijelog seta trepavica traje oko 2 sata. Prilikom stavljanja trepavica oči moraju biti zatvorene kako ljepilo ne bi ušlo u kontakt s očima.

Klasične trepavice

Kako bi lagano naglasili svoje oči i dobili “mascara look” klasične trepavice su pravi izbor za Vas. Postavlja se pojedinačno jedna ekstenzija na Vašu trepavicu.

Master volumen trepavice

Kod postavljanja master volumen trepavica radi se snopić od 5-7 ekstenzija i postavlja se na Vašu trepavicu.

Volumenske trepavice

Kod volumenskog seta radi se snopić od 2-3 ekstenzije i postavlja se na Vašu trepavicu.

Kako bi Vaše trepavice uvijek izgledale lijepo i njegovano pridržavajte se uputa za njegu ekstenzija trepavica koje ćete dobiti nakon tretmana u salonu Mashlek, također redovito dolazite na nadopune. Svaku nadopunu nakon 4 tjedna tretiramo kao prvu ugradnju ekstenzija.

Masaže

Masažu definiramo kao manipulaciju mekih tkiva u terapijske svrhe. Glavni učinak masaže je opuštanje. Također utječe na nesanicu, ublažava bolove, poboljšava imunitet, umanjuje lučenje hormona stresa, vitalizira i učvršćuje kožu, djeluje blagotvorno na zdravlje srca itd.. 

U salonu Mashlek možete isprobati više vrsta masaže :

Anti-stress masaža

Polaganim i blagim pokretima masira se gornji dio leđa, vrat, ruke te lice posebnim anti-stress uljem. Može biti u trajanju od 30 i 60 minuta.

Klasična masaža

Pri klasičnoj masaži se umjerenim stiskom djeluje na područje koje tretiramo. Masira se bademovim i kokosovim uljem. U ponudi je masaža cijelog tijela od 60 minuta, masaža nogu od 30 minuta ili parcijalna masaža ruku i vrata ili lumbalnog dijela kralješnice od 30 minuta.

Masaža lica

Masažom lica ublažavamo sitne bore te linije lica, koža se zateže i vraća joj se blistav sjaj. Traje 30 minuta.

Sportska masaža

Sportskom masažom čvršćim pokretima djelujemo na bolna mjesta na tijelu. U ponudi je sportska masaža u trajanju od 60 i 30 minuta.

Aroma masaža

Pri ovoj vrsti masaže koriste se eterična ulja te lagani i dugi kružni pokreti. Zahvaljujući eteričnim uljima aromamasaža pogodno djeluje na glavobolju, nesanicu, PMS, umor i iscrpljenost.