Što je Mashlek?

Naša vizija salona Mashlek nije samo kao mjesto pružanja usluga uljepšavanja, već i mjesto druženja, prihvaćanja, topline i brige za klijenta.

Mjesto gdje se stvaraju prijateljstva, potiče suradnja i kreativno izražavanje.

Zašto odabrati Mashlek?

LJEPOTA S KARAKTEROM

Briga o izgledu je važan faktor u izgradnji vlastite vizije sebe i vlastitog samopouzdanja.

Zato za sve Mashlek usluge osiguravamo najvišu moguću kvalitetu materijala, brigu o svakom klijentu stavljamo na prvo mjesto i pomažemo ti da tvoj karakter i tvoja prirodna ljepota zasjaju punim sjajem.

 

Jedinstvenim, pristupom ljepoti personaliziranim svakom klijentu želimo da u Mashlek dođete zbog kvalitete usluge, izađete iz salona s osjećajem ispunjenosti i zadovoljstva i vraćate nam se zbog “obiteljske” atmosfere i inkluzivnosti naše male zajednice.

KRATKA BIOGRAFIJA

Ema Auker je rođena i odrasla u Varaždinu. 

Studij fizioterapije završila je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i kao prvostupnik fizioterapije i započela svoju karijeru u medicinskoj poliklinici u Čakovcu.

Veliki je ljubitelj umjetnosti, mode 50-ih te se amaterski bavi modelingom. Budući da je oduvijek zanima uljepšavanje žena te izražavanje ljepote na različite načine, upisala i savladala je edukacije ugradnje umjetnih noktiju gel i polygel tehnikom te uljepšavanje noktiju trajnim lakom.

Uz uspješno položene edukacije i prakticiranje primjene naučenih znanja polazi i edukaciju za ugradnju ekstenzija trepavica (klasične, volumenske i master volumen).

Nakon nekog vremena završava edukaciju za edukatora (gel tehnika, trajni lak te ugradnja ekstenzija trepavica) te u ovo izazovno vrijeme (2020.) otvara salon za uljepšavanje „Mashlek“ u koji prenosi svoju osobnost i trud.

Ambijent salona je veseo i u “štihu” 50-ih i objedinjuje medicinski i beauty dio kako bi se klijenti mogli doći uljepšati i opustiti odjednom.