Ugradnja trepavica

Ugradnja trepavica je postavljanje umjetnih profesionalnih trepavica, posebnim ljepilom na Vaše trepavice. Dužina i gustoća ekstenzija se određuje prema Vašim prirodnim trepavicama. Ako su Vaše trepavice prirodno duge, a rijetke, ekstenzije se postavljaju za gustoću. Ako su prirodne trepavice srednje gustoće i duljine, onda se ekstenzije postavljaju za jedno i drugo. 

Stavljanje cijelog seta trepavica traje oko 2 sata. Prilikom stavljanja trepavica oči moraju biti zatvorene kako ljepilo ne bi ušlo u kontakt s očima.

Klasične Trepavice

Kako bi lagano naglasili svoje oči i dobili “mascara look” klasične trepavice su pravi izbor za Vas. Postavlja se pojedinačno jedna ekstenzija na Vašu trepavicu.

  • Prva ugradnja 300kn / €39,82

Volumenske Trepavice

Kod volumenskog seta radi se snopić od 2-3 ekstenzije i postavlja se na Vašu trepavicu.

  • Prva ugradnja 380kn / €50,43

Master Volumen Trepavice

Kod postavljanja master volumen trepavica radi se snopić od 5-7 ekstenzija i postavlja se na Vašu trepavicu.

  • Prva ugradnja 500kn / €66,36

Lash Lift, keratin

“Minival trepavica” predstavlja postupak kemijskog podizanja i uvijanja trepavica.
Uz ovaj postupak se često radi i bojanje trepavica, za još veću naglašenost.

  • Lash lift 210kn / €27,87

Kako bi Vaše trepavice uvijek izgledale lijepo i njegovano pridržavajte se uputa za njegu ekstenzija trepavica koje ćete dobiti nakon tretmana u salonu Mashlek, također redovito dolazite na nadopune. Svaku nadopunu nakon 4 tjedna tretiramo kao prvu ugradnju ekstenzija.

Ako je mušterija sretna i salon je SRETAN!

Važeće cijene usluga izražene su u HRK. Cijene u EUR preračunate su po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7.53450 kuna za 1 euro.